Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Άγιε Βασίλη, φέρε δυο από τα δώρα που ζητάω αλλιώς θα σκοτώσω εσένα και τους ταράνδους σου»

Φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι παίξε-γέλασε όταν αναλαμβάνεις να κάνεις τη δουλειά του Αϊ- Βασίλη, δίνοντας δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου τα Χριστούγεννα. Όπως έγινε γνωστό, η 13χρονη Μεκίντα Όστιν από τη Βρετανία έγραψε γράμμα στον Άγιο, απαίτησε να πάρει δυο από τα δώρα που του ζητάει, αλλιώς θα σκοτώσει αυτόν και τους ταράνδους του.
Διαβάστε τι έγραψε στο γράμμα

«Αυτά τα Χριστούγεννα, δεν ζητάω πολλά, οπότε αν δεν πάρω τουλάχιστον δύο από τα πράγματα που θέλω, κυριολεκτικά, θα σε σκοτώσω! Κατάλαβες; Α, επίσης, θα κυνηγήσω τους ταράνδους σου, θα τους μαγειρέψω και θα σερβίρω το κρέας τους στους άστεγους την ημέρα των Χριστουγέννων.
Κανένας δε το θέλει αυτό, οπότε αυτά είναι τα πράγματα που θέλω...».
Η 13χρονη κοπέλα ζητά ένα Blackberry, τον αληθινό Justin Bieber, ένα ζευγάρι παπούτσια Converse, λεφτά και ένα φόρεμα, ενώ κλείνει το γράμμα λέγοντας:
«Θυμήσου, δυο από αυτά ή θα πεθάνεις.
Με αγάπη, Keedy Austin».
gramma-kakomathimenis
Η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το γράμμα και της φάνηκε χιουμοριστικό, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι θα προσπαθήσει να της πάρει όλα τα πράγματα που ζήτησε η κόρη της από τον Άγιο: «Ξέρω ότι ακούγεται σαν να είναι κακομαθημένη, αλλά μου αρέσει να δίνω στο παιδί μου ότι ζητάει, άλλωστε δεν θέλεις να δεις την κακή της πλευρά», αν και παραδέχτηκε πως θα είναι λίγο δύσκολο να φέρει τον Justin Bieber στο παιδί της, μιας και ο Καναδός ποπ-σταρ θα είναι απασχολημένος. Η μικρή απάντησε σχετικά με το αν βλέπει κάποιο πρόβλημα με το γράμμα που έγραψε: «Τα θέλω όλα αυτά τα πράγματα και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τα πάρω».

paraskhnio.gr