Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Κ. Ήσυχος: Το «Αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική τους θητεία θα κάνουν οι γιατροί

Το αγροτικό τους κατά την άσκηση της στρατιωτικής τους θητείας θα μπορούν να κάνουν οι γιατροί, όπως επίσης και οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί και οι δικηγόροι, δήλωσε σήμερα το απόγευμα από την Λάρισα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι νεοσύλλεκτοι γιατροί κατά την θητεία τους θα...


...έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λάρισα, με αφορμή τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη μεταξύ των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της ομάδας των ερασιτεχνών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της περιοχής.
Ο κ. Ήσυχος σε δηλώσεις του το απόγευμα της Δευτέρας αναφέρθηκε σε νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Στις προωθούμενες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία που είναι στην κατοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στην αξιοποίηση τους και στην απόδοσή τους στους πολίτες.
Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε επίσης ότι προχωρά ο σχεδιασμός που αφορά στην ίδρυση της «νέα ΜΟΜΑ».



Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ