Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"Αγγλικό Σκόρ" στην Τήλο!

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι το οποίο έχει διεξαχθεί στην Β΄ κατηγορία Δωδεκανήσου, έγινε εχθές στο Δημοτικό Γήπεδο της Τήλου μεταξύ του τοπικού Α.Σ. και του Απόλλων Απολλώνων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αξιοποιώντας και τις τρεις φάσεις τις οποίες πραγματοποίησαν -αυτό για άλλους είναι τύχη για άλλους πάλι είναι ικανότητα- μέχρι το 22ο λεπτό προηγούνταν με 3-0 σκορ. Ο ΑΣ Τήλος άρχισε να 'ξυπνάει' και κατάφερε να μειώσει στο ημίωρο με τον Κυρ. Σακελλάρη. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε αλλά αυτοί που σκόραραν και πάλι ήταν οι φιλοξενούμενοι, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με σκόρ ασφαλείας.
Στο δεύτερο οι Τηλιακοί
-ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα της οποίας ο χαρακτηρισμός των παιχτών της με βάση τον τόπο τους ταιριάζει και με το ρόστερ της- μπήκαν φουριόζοι και σε διάστημα δύο λεπτών με τον Αντ. Οικονόμου και με τον Ηρ. Σακελλάρη μείωσαν σε 3-4 και μπήκαν πάλι στο παιχνίδι. Η πίεση από την τοπική ομάδα συνεχίστηκε αλλά συνήθως όταν "κυνηγάς" να πετύχεις γκολ μένεις εκτεθειμένος πίσω...Αυτό συνέβη και στο 69ο λεπτό οι παίχτες του Απόλλων έκαναν το 5-3 και κάπου εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπούν και έμειναν έτσι μέχρι το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας ταξιδεύει στην Ρόδο για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ Ασκληπιό.
Καλη τύχη στα παιδιά και μην ξεχνάμε να είμαστε μαζί τους όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες...