Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δεν θεωρεί πρόκληση την απεργία μετ'αποδοχών ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Οπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος των εργαζομένων της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος "οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν επιλέξει ποικιλόμορφες μορφές κινητοποίησης. Ανάμεσα σε αυτές είναι και των καταλήψεων. Από εκεί και περα ας κοιτάξουν αλλού αν κόβονται τα μεροκάματα διοτι θα πρέπει να ξέρετε οτι η πλειοψηφία των εργαζομένων με το νέο μισθολόγιο θα έχει αρνητική μισθοδοσία διοτι οι περικοπές είναι τέτοιες που ξεπερνούν το 40%.

Στο γεγονός πως το να χτυπάνε κάρτα και να πληρώνονται δίχως να εργάζονται είναι πρόκληση για την κοινωνία ο κύριος Μπαλασόπουλος απάντησε "που είναι πρόκληση; Δεν υπάρχει καμία πρόκληση απέναντι στην κοινωνία. Ο αγώνας ο δικός μας είναι αγώνας απέναντι στην κοινωνία, απέναντι σε μια βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική και αυτά είναι παιχνιδάκι από τα παπαγαλάκια της...
...κυβέρνησης και των Μέσων Ενημέρωσης και αντί να δείξουν την μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση σήμερα προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν. Εμείς έχουμε επιλέξει αυτο τον αγώνα και αυτον τον αγώνα θα δώσουμε μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να το ξέρω τι κάνουν σε κάθε δήμο, σε κάθε σωματείο. Καταρχήν δεν έχουμε πληρωθεί ακομη ρε παιδιά, μη βιάζεστε. Δεν έχει γίνει εκκαθάριση μισθοδοσίας, δε μπορώ όμως να πω κάτι άλλο"

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ακόμα ένας πράσινος βαρύμαγκας με τα λεφτά των άλλων. Να τον χαίρεσαι Κώστα Σκανδαλίδη...