Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τρέχουν τόσο γρήγορα τα γεγονότα


Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω, και να ήταν το μόνο…
Τρέχουν τόσο γρήγορα τα γεγονότα που δεν προλαβαίνουμε όχι να τα καταλάβουμε, ούτε καν να τα παρακολουθήσουμε, έστω και από απόσταση.
Οποία, ναι, ναι, οποία,  πολιτική ωριμότης της κοινωνίας, αναδεικνύει τον Αντωνάκη επόμενο αρχηγό της Ελληνικής… δημοκρατίας;
Καταλαβαίνω πολύ καλά το λευκό, το φτύσιμο στους πολιτικούς, τα γιαούρτια, κ.λπ., κ.λπ. αλλά αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω, και μου σηκώνει την… τρίχα κάγκελο (όσες μου απόμειναν δηλαδή), είναι η επιστροφή των, ο θεός να τους κάνει, πολιτικών και στελεχών της προηγούμενης, ο θεός πάλι την έκανε, και κάποιοι από εμάς, κυβέρνησης. 
Και μην βιαστείτε να φάτε το παραμύθι αμάσητο, ότι για όλα αυτά φταίνε οι πολιτικοί των τελευταίων 30 ετών, για να πάρουν άφεση  η δύο τελευταίοι ελπίζω, απόγονοι, λες και μετά τον world war 2 με τον grand father και τον εμφύλιο ήταν όλα καλά, η με τον θείο που διέλυσε την Ελληνική επαρχία, αστικοποίησε με τον χειρότερο τρόπο τις πόλεις, και ανάγκασε 7 εκατομμύρια Έλληνες να φύγουν στο εξωτερικό, όχι για holidays, θυμίζω, ήταν καλά.
Kαι να μην σας θυμίσω για την χούντα και την εξορία που ακόμα θυμάται ο George.     
Για να καταστραφεί ένα καλό μαγαζί, που δεν ήμασταν, αρκούν μερικοί μήνες.
Για να καταστραφεί ένα καλά οργανωμένο κράτος, που δεν ήμασταν, αρκούν 5-6 χρόνια και δύο αποτυχημένες κυβερνήσεις, η προηγούμενη, και αυτή.  
Και τώρα τι κάνουμε, θα ξαναβγάλουμε αυτούς που ξεκίνησαν την διάλυση, για να ξεχαρμανιάσουμε τάχα μου, και μετά από κανένα χρόνο θα ξαναβγάλουμε αυτούς που είναι τώρα, για να τιμωρήσουμε τάχα μου τους προηγούμενους… και ξανά μανά, που λένε και στα μέρη μου. Λαμπρά, λαμπρότατα!
Ποιος ήταν αυτός ο .…… που είπε πως η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα;   
Perastika mas
Akaliptos