Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

H«RODOS CUP 2012» στην Τήλο!

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Τήλου υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωση «RODOS CUP 2012» που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου για το 16ο έτος της διεθνούς ναυτικής εβδομάδας. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την Κω και θα επισκεφθούν την Τήλο, την Σύμη και την Ρόδο. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, δίνοντάς σε αυτούς που θα συμμετάσχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον άνεμο, τη θάλασσα και τον ήλιο των ελληνικών νησιών.
Για το καλωσόρισμα της διοργάνωσης ο δήμος Τήλου διοργανώνει πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκινώντας από το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 με την μετονομασία του πεζόδρομου Λιβαδίων Τήλου σε παραλιακό πεζόδρομο «Τάσος Αλιφέρης» αποτείνοντας έτσι έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Δήμαρχο, τον φίλο και τον γιατρό μας. Επιθυμία μας είναι η καταγραφή του ονόματός του στον χώρο που σημάδεψε για πάντα, την Τήλο.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με την γιορτή γευσιγνωσίας από τον πολιτιστικό Σύλλογο Τήλου «Νέα Ομόνοια» και ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι.