Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Ξεχασιάρηδες» εκεί στις ΔΕΚΟ! Δεν θυμήθηκαν να «κόψουν» τους μισθούς!

Πολύ ξεχασιάρηδες μας βγήκαν εκεί στις ΔΕΚΟ, που ξέχασαν να κόψουν τους μισθούς, δημιουργώντας εργαζόμενους… δυο ταχυτήτων!
Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, το 60% των ΔΕΚΟ αλλά και των επιδοτούμενων φορέων και οργανισμών, όχι μόνο δεν έχουν εφαρμόσει τις διατάξεις που έχουν ψηφιστεί, αλλά δεν έχουν προβεί και σε ΚΑΜΙΑ μισθολογική μείωση!

Και όλ΄ αυτά; Δυο χρόνια μετά την ψήφιση τεσσάρων σχετικών νομοσχεδίων και επτά μήνες μετά τη νομοθέτηση ενός ακόμη αναλυτικού σχεδίου περικοπών από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Αυτό όπως είναι φυσικό, έχει χωρίσει τους εργαζόμενους σε δυο στρατόπεδα. Σε αυτούς που έχουν «φτύσει αίμα» από τις οριζόντιες περικοπές, και σ΄αυτούς που δεν τρέχει ούτε γάτα… ούτε ζημιά.
Απώλεια μνήμης βλέπετε, έκανε τις διοικήσεις ΔΕΚΟ και οργανισμών, να… αφαιρεθούν και ναξεχάσουν πως έπρεπε να ψαλιδίσουν τόσο τους δικούς τους μισθούς όσο και των υπαλλήλων τους!
Χαρακτηριστικό είναι δε, πως μετά την εντολή Σταϊκούρα την περασμένη Τετάρτη, να σκαναριστούν όλοι οι φορείς και οι δημόσιες επιχειρήσεις και ν΄αποδοθούν οι μισθολογικές τους καταστάσεις, σε πολύ μεγάλη ΔΕΚΟ, που έχει παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη, έλαβε χώρα έκτακτο Δ.Σ, ώστε έστω και αργά, να ληφθεί η σχετική απόφαση.
ΠΗΓΗ: Real News