Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι τώρα οι προσπάθειες για την εξεύρεση γιατρού που θα καλύψει την θέση του Τάσου Αλιφέρη στην Τήλο.

Η δήμαρχος του νησιού κ. Μαρία Καμμά έχει θέσει το θέμα σε όλες τις αρμόδιες αρχές, στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Βασίλη Παπανικόλα και στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρήστο Μαντά. Όλοι δεσμεύθηκαν ότι θα συμβάλουν προκειμένου να δοθεί μια λύση.
"Παρά τις προσπάθειές μας δεν έχει δοθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό που για μας είναι ζωής και θανάτου. Έρχεται το Πάσχα και φοβόμαστε μήπως συμβεί κάτι και δεν καταφέρουμε να το αντιμετωπίσουμε", δήλωσε στη "δ" η κ. Μαρία Καμμά.
Στο νησί υπάρχει μία γιατρός που όμως δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.
«Στο παρελθόν χάσαμε ανθρώπους γιατί δεν έφθασε εγκαίρως η βοήθεια που περιμέναμε. Δεν θέλουμε να τα ζήσουμε ξανά αυτά τα πράγματα», τόνισε η δήμαρχος της Τήλου.
Ανάσα στους κατοίκους του μικρού νησιού θα δώσει πάντως το πλοίο «Sea Star» που κατέπλευσε στη Ρόδο προερχόμενο από τον Πειραιά.
Από τις αρχές Μαΐου θα ξεκινήσουν και οι ημερήσιες εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
«Το καράβι για μας είναι το ασθενοφόρο μας και το μέσο που μας συνδέει με τον κόσμο. Δεν θα πάψω να το λέω αυτό», είπε η κ. Καμμά.

dimokratiki.gr