Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η λίστα του ΠΑΣΟΚ - Στα ονόματα που θα διαβιβαστούν στην Αθήνα για το ψηφοδέλτιο ο Φώτης Κωστόπουλος και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Συνεδρίασαν χθες το βράδυ από κοινού η Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η Νομαρχιακή και ενέκριναν τη λίστα των ονομάτων που θα διαβιβαστεί στην Αθήνα για την επιλογή των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Δωδεκάνησο. Εκτός απο τα μέλη των δύο οργάνων παραβρέθηκαν οι Γιάννης Παρασκευάς και Δημήτρης Μοσχογιάννης. Έγινε μεγάλη συζήτηση χωρίς όμως να προχωρήσουν σε αξιολόγηση αφού σύμφωνα με την εγκύκλιο αυτό θα γίνει απο την ειδική επιτροπή. Υπήρξαν αντιρρήσεις επι του θέματος κυρίως απο τον Γιάννη Παρασκευά χωρίς όμως να αλλάξει η διαδικασία. Απο τα ονόματα που προτείνονται
ήταν ελάχιστοι, οι περισσότεροι επέλεξαν σε αυτή τη φάση να απέχουν. Υπάρχουν για κάποιους ασυμβίβαστο, όπως για τον Δημήτρη Μοσχογιάννη λόγω της επαγγελματικής του θε΄σης όπως και για τους δυο γραμματείς. Εδώ υπάρχει κομματικό ασυμβίβαστο. Η λίστα των ονομάτων που θα διαβιναστεί στην Αθήνα είναι η παρακάτω:Γιώργος, Γιαννόπουλος,Φώτης Κωστόπουλος, Βασίλης Παπανικόλας, Μανόλης Γλυνός, Λίνα Παπατσή, Ελευθερία Φτακλάκη, Δέσποινα Σώζου, Σωτήρης Παμπάκας, Δημητρα Σταυριανού, Τιμόθεος Παρασκευάς, Νίκος Βασιλαράς, Παντελής Κιούσης, Τάσος Διάκος,Βενετία Χιωτάκη, Παναγιώτης Λύμουρας, Σάββας Διακοσταματίου, Ανδριάνα Μπαφίτη, Γιώργος Κυρίτσης, Γιάννης Σοροκάκης, Θεόδωρος Σεργίου και Μανώλης Τσικούρης.