Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αυτά είναι τα καλά νέα που αξίζει να προσπαθείς για τούτο εδώ τον τόπο και τους ανθρώπους!
100% η επιτυχία των εξεταζόμενων στα Αγγλικά για τους μαθητές του φροντιστηρίου της Τήλου!
Για πρώτη φορά καταφέραμε και λειτουργήσαμε φροντιστήριο ξένης γλώσσας στο νησί μας και με το καλημέρα είχαμε καθολική επιτυχία για τους εξεταζόμενους μαθητές του πτυχίου Lower!
Οι νέοι της Τήλου απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι και ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να καταφέρουν τα πάντα…και εμείς είμαστε εδώ προκειμένου να τους δώσουμε όλα τα εφόδια για να πετύχουν τους στόχους τους!

Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά για την μεγάλη αυτή επιτυχία τους και αξίζει τον κόπο να παλεύεις για τέτοια ιδανικά και αξίες και ας περάσαμε από χίλια κύματα μέχρι να καταφέρουμε να λειτουργήσουμε το φροντιστήριο.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στα παιδιά μας και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και τις επόμενες επιτυχίες τους που για εμάς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους αγώνες που δίνουμε για το αύριο της Τήλου που ανήκει σε αυτά τα παιδιά!

Ένα όμως μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που τα οδήγησε στην κατάκτηση του στόχου τους και δεν είναι άλλος από την Αρχοντούλα Διακομανώλη, που για μία ακόμη φορά μας δικαίωσε για την εμπιστοσύνη που της δείξαμε και που έχει γίνει φωτεινό παράδειγμα για τα παιδιά μας!

Άρχο, σε ευχαριστούμε!

Μαρία