Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σίφουνας ο Α.Σ. Τήλος!

Σίφουνας αποδείχτηκε ο ΑΣ Τήλος αφού σκόρπισε στους… έξι ανέμους τον Διγενή Κοσκινού.
Τρία στα τρία μετράει η ομάδα μας και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Κλεόβουλο στην Λίνδο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Μεσολαβεί το δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ορφέα την Κυριακή.
Στα του παιχνιδιού: ο ΑΣ Τήλος ήταν υποχρεωμένος το συγκεκριμένο παιχνίδι να το κερδίσει, αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς από έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 10ο λεπτό με πλασέ του Μερκούρη Μόσχου, και να διώξει έτσι το άγχος από την ομάδα αλλά και από την εξέδρα…

Βέβαια η συνέχεια του 1ου ημιχρόνου δεν ήταν ανάλογη της καλής αρχής αφού δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάει έτσι στα αποδυτήρια με το ισχνό και επικίνδυνο 1-0.
Στο 2ο μισό ο ΑΣ Τήλος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 στο 55ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του Σταμάτη Νικολή ο οποίος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σακελλάρη Κώστα. Ο Διγενής έδειξε να «ξυπνάει» και μείωσε πολύ γρήγορα σε 2-1 στο 58ο λ. βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Σαν άλλος πυροσβέστης όμως ο Σακελλάρης Κώστας πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του επαναφέροντας έτσι την ηρεμία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον ΑΣ Τήλος ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μόσχου στο 80ο λ., με γκολ του Νικολή στο 84ο λ. και του Σακελλάρη Κυριάκου στο 87ο λ. έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στην νίκη του.
Τελικό σκορ λοιπόν ΑΣ. Τήλος – Διγενής Κοσκινού 6-1.