Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Με τα φτερά της... Ολυμπιακής

Δ. Κ.
Για τη θυγατέρα του μας είχε πει πως πάλευε ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης, για τον... κανακάρη της φαίνεται να έδωσε τον αγώνα της και η συμπαθής πολιτικός της ιστορίας μας, η οποία, βλέποντας ότι η πολιτική δεν έχει και πολύ ψωμί, πάλεψε και αγωνίστηκε για τον άρτο τον επιούσιο και τη συνταξούλα της.
Αφού πέρασε λοιπόν από σαράντα κύματα, στα σαράντα και κάτι της κατάφερε να πάρει ένα μικρό ποσό για το... "φουκαριάρη" το γιόκα της, να έχει κι εκείνος ο καημένος ένα οικονομικό απάγκιο από τις φουσκονεριές της ζωής προερχόμενο και από τη... τη μάνα του, μιας και ο πατέρας του έχει εξασφαλισμένο όχι μόνο αυτόν, αλλά και τα τρισέγγονά του.
Βέβαια, θα μου πείτε, μπορεί να είναι λίγοι εκείνοι που τη θυμούνται να φορά τη στολή της εργαζόμενης στην πρώην Ολυμπιακή, το κοντέρ όμως συνέχιζε να γράφει υπέρ της συνταξιοδοτήσεώς της εργατοώρες και εργατοώρες!
Και ήγγικεν η ώρα που η πολιτικός της ιστορίας μας μπόρεσε επιτέλους να διεκδικήσει εκείνη τη συνταξούλα που λέγαμε (περί τα δυόμισι χιλιάδες ευρώ, όπως ακούγεται στους κύκλους της πρώην Ολυμπιακής), γιατί, ως γνωστόν, στις δύσκολες στιγμές μόνο οι φίλοι και οι... φίλοι της στο υπουργείο Οικονομικών ακούγεται πως δεν την ξέχασαν.
Άλλωστε, ο "τσάρος της Οικονομίας" έχει να ασχοληθεί με τη μεγάλη οικονομική κρίση, τις περικοπές στις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων και με τους "μαϊμού" τυφλούς της Ζακύνθου. Όσον αφορά τώρα τις μαϊμού... ιπτάμενες και πρώην εργαζόμενες στον πρώην εθνικό μας αερομεταφορέα, εκείνες ξέρουν ότι μέχρι και ο γάιδαρος πετάει. Το είδαμε άλλωστε και στη σχετική διαφήμιση του Τζόκερ...
Zougla
Παραπολιτική