Σάββατο 16 Απριλίου 2011

O εξαδάκτυλος...Οτσόα!!

Η μεταγραφή του... εξαδάκτυλου Μέμο Οτσόα στη Φούλαμ μπλοκαρίστηκε την τελευταία στιγμή από την αγγλική ομοσπονδία που έκρινε αντικανονικά τα γάντια που φοράει ο Μεξικάνος παίκτης.

Ο Μέμο Οτσόα είχε υπογράψει στη Φούλαμ και ήλπιζε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίζοντας στην Premier League, όμως η ομοσπονδία είχε διαφορετική άποψη. Ο τερματοφύλακας έχει ένα δάκτυλο περισσότερο στο δεξί του χέρι και φοράει γάντια φτιαγμένα από τον σπόνσορά του, τη Nike. Όπως είναι φυσικό τα συγκεκριμένα γάντια έχουν προβλέψει για το εξτρά δάκτυλο του παίκτη, όμως η αγγλική ομοσπονδία έκρινε πως είναι αντικανονικό να αγωνιστεί τερματοφύλακας με τα συγκεκριμένα γάντια αφού κάτι τέτοιο του δίνει πλεονέκτημα απέναντι στους αντίπαλους τερματοφύλακς.

Μόνο αν ο παίκτης βάλει τα δυο δάκτυλα σε μία θέση στα γάντια που θα έχουν πέντε συνολικά θήκες, όπως όλα τα υπόλοιπα, θα μπορέσει να παίξει στην αγγλική Premiership. Σύμφωνα με τον παίκτη κάτι τέτοιο έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο στο παρελθόν αφού με δυο δάκτυλα στην ίδια θέση στα γάντια δυσκολεύεται να διώξει με μπουνιές, ή να πετάξει τη μπάλα με το δεξί (που είναι και το καλό του χέρι).

Αυτό το περίεργο εμπόδιο είναι πάντως... αγγλική πατέντα με τον παίκτη να βολιδοσκοπείται από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την αντίστοιχη ισπανική ομοσπονδία να μην έχει ανάλογες ανησυχίες με τους Βρετανούς.

πηγή betblog.gr

Αχ αυτοί οι Εγγλέζοι....!!! Μήπως να κόψουν την μπάλα στο Γκίγκς γιατί είναι 38 ετών και έχει πνευμόνια 20χρονου, στον Ρούνεϊ γιατί δεν τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί, στον Ντρογμπά γιατί πηδάει πιο ψηλά από τους άλλους;;;;Και γιατί παρακαλώ να αγωνίζετε ακόμα ο Φαν ντε Σααρ. Δεν είναι άδικο για τους άλλους τερματοφύλακες που αυτός έχει εμπειρία 23 χρόνων;;;(!!!)

kyros