Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στον «αέρα» η λειτουργία της Τουριστικής Σχολής Ρόδου

Eκκληση -μέσω επιστολής στον Ο.Τ.Ε.Κ.- των σπουδαστών της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου προς όλους τους αρμόδιους, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα της σχολής.
"Λαμβάνοντας υπ'όψιν όσα γεγονότα και καταστάσεις συνέβησαν κατά την διάρκεια του περασμένου σπουδαστικού έτους (2010-2011) αλλά και όσα συμβαίνουν φέτος από το κλείσιμο της σχολής λόγω θέρους μέχρι τώρα αποφασίστηκε από το Σύλλογο των Σπουδαστών της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου να ακουστεί η άποψη όσων φοιτούν σε αυτήν", αναφέρει επιστολή του προέδρου του Συλλόγου Σπουδαστών Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, κ. Julian Cretu, προς τον κ. Λοΐζο Σορωνιάτη, πρόεδρο του Ο.Τ.Ε.Κ.

Η Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές σχολές της χώρας και επανδρώνει επάξια 54 χρόνια τις τουριστικές επιχειρήσεις. Οι σπουδαστές της σχολής αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας και ζητούν την αρωγή των αρμοδίων στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν κι έπειτα να εξελίξουν την σχολή σε πρότυπα σχολών του εξωτερικού.

από την Δημοκρατική