Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Προσκήνιο και παρασκήνιο από την περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο..

Η συνδιάσκεψη ξεκίνησε μετά τις 11.30 το πρωί, ώρα ΠΑΣΟΚ όπως έλεγαν πολλά απο τα στελέχη του που ήταν εκεί...Η συμμετοχή σε τέτοια εποχή, κρίνεται ως καλή...Δεν ήταν πάντως πάνω από 150 στελέχη.
Δημοσιογράφοι που εκτιμούσαν, εκεί κατέληξαν ενώ γνωστός παράγοντας ανέβαζε τον αριθμό στους 120 συμμετέχοντες. Άλλες εκτιμήσεις ανέβαζαν τους συμμετέχοντες μεταξύ 150 και 200. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί, με αρχηγό τον Γιάννη Παρασκευά που ήταν εκτός αιθούσης με ..παντόφλα στο ένα πόδι λόγω μηχανής!!!Παρέα του για αρκετή ώρα ο Παναγιώτης Ρήγας απο τις Κυκλάδες. Ο φακός του Verena αποθανάτισε την..παντόφλα του Παρασκευά! Παρόντες οι πρώην γραμματείς Τιμόθεος Παρασκευάς, Βασίλης Παπανικόλας και Βασίλης Σταυριανός, οι δήμαρχοι Κουσουρνάς, Αλιφέρης
και Διακομιχάλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Κώστας Χρυσοχοίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, συνόδευε τον Γιώργο Πεταλωτή, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Μιχάλης Κόκκινος,ο πρόεδρος του δ.σ Μάνόλης Γλυνός ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Καλύμνου Γιώργος Θανάτσης,ο Βασίλης Καρνάβας, ο Αλέκος Παπουράς, ήρθε μαζί με τον Κρεμαστινό, η Λιλή Τρίπη, η Λίνα Παπατσή, ο Δημήτρης Καρατζιάς και αρκετοί άλλοι. Εντύπωση στους δημοσιογράφους έκαναν δύο σημεία, η πληθώρα αστυνομικών, κάποιοι ήταν ακροβολισμένοι γύρω από το ξενοδοχείο για το φόβο των ταξιτζήδων και η απομάκρυνση των δημοσιογράφων όπως ανακοινώθηκε από την αίθουσα μετά την ομιλία του κ. Καρχιμάκη. Μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ μας είχε συνηθίσει να είναι ανοιχτό και στους δημοσιογράφους...Τώρα τι άλλαξε...Ο γραμματέας του Ε.Σ Μιχάλης Καρχιμάκης ήταν προσιτός και ανοιχτός όπως τον γνωρίζουμε ενώ ο λόγος του ήταν αρκετά αιχμηρός σε κάποια σημεία. Αισθητές απουσίες αυτές του Γιώργου Γιαννόπουλου, του Γιάννη Τσιγάρου, του Μιχάλη Κορδίνα. Στον φακό του verena πόζαραν πολλοί απο τους παράγοντες όπως και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Ζαχαριάδης, Δαμιανός Αθανασίου, Ρένα Βενιανάκη και Κωνσταντίνος Τύρελης.
verena.gr