Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η Ελλάδα σώθηκε!

Την επόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει ξανά το Eurogroup, για να συνεχίσει τη συζήτηση για την Ελλάδα και, αν –εν τω μεταξύ- η κυβέρνηση Σαμαρά δώσει και κώλο, όλα θα είναι έτοιμα να ξεκινήσει η διαδικασία εκταμίευσης της δόσης που θα οδηγήσει τη χώρα στον παράδεισο.
Το Eurogroup σκέφτεται να δώσει τη δόση στην Ελλάδα ανήμερα τα Χριστούγεννα, για να την παρουσιάσει ο Σαμαράς στους Έλληνες σαν δώρο.
Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να βάλει τη δόση μέσα σε ένα όμορφο κουτί με κορδέλες και να την τοποθετήσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

Επειδή -όπως έχει πει ο Αντώνης Σαμαράς- τα διαθέσιμα χρήματα της Ελλάδας τελειώνουν στις 16 Νοεμβρίου, η Ελλάδα θα περάσει μερικές εβδομάδες χωρίς χρήματα.
Στο πλαίσιο του πειράματος που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το Eurogroup θέλει τώρα να δοκιμάσει αν μπορεί μια χώρα να ζήσει χωρίς χρήματα.
Η Ελλάδα κρίνεται ιδανική για το πείραμα, αφού αρκετοί Έλληνες ζουν εδώ και πολύ καιρό χωρίς χρήματα και την περνάνε φίνα. Αν δεν περνούσαν φίνα, θα αντιστέκονταν και θα τα είχαν κάνει πουτάνα όλα.
Για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας από τους αναρχοκομμμουνιστές, ο Αντώνης Σαμαράς θα θυμίσει στους αριστερούς Έλληνες πως αυτές οι κουλές ιδέες για κατάργηση του χρήματος ήταν του Τσε Γκεβάρα και του Μάο Τσε Τουνγκ που δεν είχαν iPhone.
Για να μη χάνεται χρόνος μέχρι την εκταμίευση της επόμενης δόσης, η κυβέρνηση Σαμαρά θα ψηφίσει στη Βουλή και τα μέτρα για την εκταμίευση της μεθεπόμενης δόσης, ενώ θα ψηφίσει και όλους τους προϋπολογισμούς μέχρι το 2025.
Το μέλλον για την Ελλάδα αναμένεται λαμπρό και όλοι οι Έλληνες θα γίνουν ζάπλουτοι, αφού στις επόμενες εκλογές θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας θα τα κάνει πλακάκια με τους Αμερικανούς –στέλνοντας τους Γερμανούς για πάντα πίσω στις σπηλιές τους-, ενώ θα υποδεχτεί στην Αθήνα τον Μπαράκ Ομπάμα, για να έχουμε εμείς όλη τη χαρά να βλέπουμε τους χρυσαυγίτες να κάνουν υποκλίσεις και να παίρνουν πίπες στον σκυλάραπα αδερφό μας, και να αντιληφθούμε επιτέλους πως εμείς οι Έλληνες είμαστε μαύροι αλλά δεν το ξέρουμε. Γκιράπα!

pitsirikos.net