Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

10χρονος ποδηλάτης έφαγε πρόστιμο επειδή δεν είχε κουδουνάκι!


"Το περιστατικό συνέβη πριν από 15 περίπου μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης, στο ύψος του καφενείου «Κουτσομύτη», όταν ποδήλατο με οδηγό ένα 10χρονο παιδάκι αλβανικής καταγωγής συμμετείχε σε ένα τροχαίο ατύχημα με ένα άλλο δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ένας ενήλικος. Αποτέλεσμα αυτού του ελαφρού τροχαίου, ο αμελητέος τραυματισμός του 10χρονου και συγκεκριμένα μια εκδορά στο γόνατό του.

Κάποιος όμως ειδοποίησε την Τροχαία, η οποία και έσπευσε επί τόπου προκειμένου να επιληφθεί του σοβαρού αυτού τροχαίου ατυχήματος!
Αποτέλεσμα, αρχιφύλακας της Τροχαίας, γνωστός και στο χώρο τής ΕΛΑΣ για τις τουλάχιστον περίεργες υπηρεσιακές του ενέργειες, να βεβαιώσει πρόστιμο 80 ευρώ στο 10χρονο δικυκλιστή επειδή, λέει, στο ποδήλατό του δεν είχε… κουδούνι!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός προκάλεσε διαμαρτυρίες συγγενικών προσώπων του 10χρονου, που είχαν ως απόρροια την παρέμβαση ανώτερων αξιωματικών, οι οποίοι και «έσβησαν» την παράβαση. Δίνοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στην από κάθε άποψη παράλογη αυτή ενέργεια του στελέχους της Τροχαίας...

kamarinia.gr