Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Free Makis και... θύμα των ΜΜΕ!

Ο Μάκης Ψωμιάδης, που στο υπόμνημα του κατηγορεί τα ΜΜΕ για... ανθρωποφαγία, έβγαλε τις χειροπέδες αλλά θα περιμένει μερικές μέρες για να μάθει θα μείνει ελεύθερος!Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν αν θα κριθεί προφυλακιστέος και το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει την τύχη του!
Ο Μάκης Ψωμιάδης απολογήθηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων και μετά το πέρας της πολύωρης διαδικασίας ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέος ή όχι, μία απόφαση που πλέον καλείται να πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τις επόμενες ημέρες...

Έτσι, την απόφαση θα λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο εντός των επόμενων ημερών και αυτή τη στιγμή κρατείται προσωρινά για άλλες παραβάσεις, όπως φορολογικές εκκρεμότητες, δηλαδή μια οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 300.000 ευρώ. Όταν λοιπόν, εξοφλήσει θα αφεθεί ελεύθερος να πάει σπίτι του!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένατος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου, έκρινε ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος.
«Υφίσταμαι ανθρωποφαγική επίθεση»
Στην υπερασπιστική του γραμμή ο Μάκης Ψωμιάδης κατήγγειλε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι του... επιτίθονται με λύσσα και μάλιστα έκανε λόγο για «ανθρωποφαγία» με στόχο την ηθική και κοινωνική του καταρράκωση!
gazzetta.gr