Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωσε... πολιτικός κρατούμενος!

«Πολιτικός κρατούμενος του συστήματος», δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης λίγο προτού περάσει το κατώφλι των κρατητηρίων στον 10ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του σε βίλα στην Ανάβυσσο χθες το απόγευμα. Ο Ψωμιάδης που βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκε το βράδυ στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο.
Τους περίπου τρεις μήνες που παρέμεινε καταζητούμενος ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλα άφησε γένια και έχασε αρκετά κιλά. Συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση του υποβιβασμού της ομάδας του στην Δ' Εθνική, σε βίλα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε η Αστυνομία, τη βίλα νοίκιασε άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ψωμιάδη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Οι κάτοικοι των τριών σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από τη βίλα δεν είδαν ούτε μία φορά τον γενειοφόρο «Μάκαρο». Πάντως, σε απόσταση 500 μέτρων από το κρησφύγετο κατοικεί ο γιος του, Σταύρος. 
ta nea