Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί για τον Τάσο Αλιφέρη

Μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί για τον Τάσο ΑλιφέρηΜπορεί να πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια που ο Τάσος Αλιφέρης έφυγε από τη ζωή, αλλά κανείς από τους χιλιάδες που τον γνώρισαν, δεν τον έχει ξεχάσει μέχρι σήμερα.

Οι συγγενείς, οι φίλοι, η οικογένειά του, οι άνθρωποι που τον αγάπησαν και έζησαν μαζί του λίγες στιγμές ή πολλά χρόνια, δεν πρόκειται  να τον ξεχάσουν ποτέ.

Στην λιτή ανακοίνωση  που εξέδωσαν οι συγγενείς του, ενόψει του μνημοσύνου που θα γίνει στις 28 το μήνα στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου και  τον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη, σημειώνουν:

“Τρία χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που η Τήλος έχασε το στήριγμά  της, τον Άνθρωπο που πίστεψε στις δυνατότητές της όσο κανένας άλλος.
Το κενό απεριόριστη σκέψη όλων αυτές τις μέρες τρέχει στη στιγμή που ακούστηκε η είδηση και ένα τεράστιο γιατί που ακόμα βασανίζει τους δικούς του ανθρώπους. Για εμάς δεν αποτελεί απλά ένα μνημόσυνο.
Αποτελεί μία συνάντηση όλων όσων γνώρισαν και λάτρεψαν αυτό τον Άνθρωπο.

Μια μικρή ένδειξη πως, παρ΄ολο που η φυσική και πάντα έντονη παρουσία του λείπει, στο μυαλό όλων μας είναι ζωντανός.
Στις 28/2 στις 9.00 π.μ. στον τόπο που έβρισκε πάντα την γαλήνη, στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Μεγάλο χωριό της Τήλου θα του αποδοθεί η τιμή που του αξίζει, ίσως με τον τρόπο που εκείνος αγαπούσε.
Να μαζέψει τους φίλους του και την Οικογένειά του στο δικό του παράδεισο”.