Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το ματς έχει αρχίσει

Εντάξει, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας ξεπερνούν εμάς τους "κοινούς θνητούς" είναι σίγουρο. Όσο και αν προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις ψάχνοντας τις ειδήσεις από εδώ και από εκεί είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει πίσω από αυτό που λέμε "κλειστές πόρτες".

Τώρα, από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να μην τονίσουμε αυτά που μετά από πολλά χρόνια για πρώτη φορά συμβαίνουν στην χώρα μας και ίσως εκεί μπερδεύονται οι υπόλοιποι εταίροι. Για πρώτη φορά φαίνεται πως έχουμε αρχηγό, για πρώτη φορά ανεξάρτητα από τι ψήφισε ο καθένας η πλειοψηφία των Ελλήνων τον στηρίζει και βγαίνει στους δρόμους για να το δηλώσει.
Από τα πολλά που με εκπλήσσουν τις τελευταίες ημέρες είναι και η χθεσινή δήλωση της Λανκάρντ: «Είναι ικανοί, έξυπνοι και γνωρίζουν τι θέλουν. Έχουν σκεφτεί τα θέματά τους. Πρέπει να τους ακούσουμε. Ξεκινάμε να συνεργαζόμαστε και είναι μία διαδικασία που αρχίζει και θα διαρκέσει ένα συγκεκριμένο διάστημα».
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσαμε ξένους να λένε τους δικούς μας πολιτικούς ικανούς, έξυπνους, που γνωρίζουν τι θέλουν;

Το ματς έχει αρχίσει με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά, φαίνεται όμως πως οι περισσότεροι συμφωνούμε στο ότι επιτέλους κατεβάσαμε την κατάλληλη ενδεκάδα!

Ακάλυπτος