Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι θα μετέχουν στον «πρωινό καφέ» στου Μαξίμου

Εντός της εβδομάδας ξεκινά ο «πρωινός καφές» στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στο σχήμα που θα καθορίζει καθημερινά τον τρέχοντα σχεδιασμό της κυβέρνησης. Στον «πρωινό καφέ», όπου θα παίρνει μέρος και...
...ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας εφόσον το πρόγραμμά του το επιτρέπει, θα συμμετάσχουν ο Νίκος Παππάς, που αναδεικνύεται στον «ισχυρό άνδρα» του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τον πρωθυπουργό, αλλά και ο έτερος υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, το πιο έμπιστο ίσως πρόσωπο στον Αλέξη Τσίπρα και φυσικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στο σχήμα, σε καθημερινή βάση, θα συμμετάσχουν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος, που μόνο καλά λόγια ακούγονται προς το παρόν για τη δουλειά του.

Καθοριστικός είναι ο ρόλος που θα έχουν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Σπυρίδων Σαγιάς και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Δημήτρης Τζαννακόπουλος, ενώ όποτε χρειάζεται θα παρίσταται ο -νεαρός- διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο οποίος έχει ενθουσιάσει με την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Το «παρών» στον πρωινό καφέ θα δίνουν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, που εγκαταλείπει τη θέση του διευθυντή της «Αυγής», ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός και ο δημοσιογράφος και έως τώρα σύμβουλος του πρωθυπουργού, με ειδικό βάρος στα μέσα ενημέρωσης- Βασίλης Μουλόπουλος.

Real.gr