Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

SOS εκπέμπει το Νοσοκομείο - Δεν λειτουργούν τα χειρουργεία

SOS εκπέμπουν προς κάθε κατεύθυνση γιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίζουν καθημερινά ένα βουνό από προβλήματα.
Μετά τις ελλείψεις σε υλικά, λόγω της άρνησης των εταιρειών να το προμηθεύσουν, στο όλο άθλιο σκηνικό, ήρθε να προστεθεί και η ελλιπής λειτουργία των χειρουργείων. Όπως δήλωσε σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Βασίλης Κινούς...

λόγω της έλλειψης προσωπικού, λειτουργεί από σήμερα μόνο η μια αίθουσα χειρουργείου για τακτικά περιστατικά, τα οποία όμως θα αναγκάζονται οι γιατροί να τα διακόψουν, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.
«Λειτουργούμε οριακά και αυτό το λέμε εδώ και καιρό αλλά λύσεις δεν έχουν δοθεί από τους αρμόδιους» τόνισε ο κ. Κινούς.
Αναμενόμενη χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη με δηλώσεις της στον ΠΑΛΜΟ η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Λούση Καλαμάτα, η οποία τόνισε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αφού κανείς δεν έσπευσε να λύσει τα προβλήματα. «Θεωρώ απαράδεκτη αυτή την κατάσταση και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν» υπογράμμισε η κ. Καλαμάτα.
Σημειώνεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου Βασίλης Παπανικόλας βρίσκεται εκτός Ρόδου, οπότε μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε σήμερα.
 

Πηγή: Palmos