Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος: Αυτοί δεν είναι στην παράταξη!

Με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός παρομοιάζει ο κ. Βενιζέλος τον Γιάννη Ραγκούση…

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκαλεί τον πρώην γραμματέα και υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου για "απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα". Μιλώντας στο protothema.gr ρωτήθηκε για τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού που σήμερα ασκούν κριτική. «Αυτοί δεν είναι στην παράταξη» τόνισε!
Απαντώντας και στο σταυρό του μαρτυρίου του 2004 που σήκωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για… Ολοκαύτωμα. «Αφήστε τους κρατούμενους του Άουσβιτς να πάνε ξανά σπίτια τους» σημείωσε. Επισήμανε ακόμη ότι η χώρα κινδυνεύει, βαδίζει στην καταστροφή, και ότι μόνη λύση είναι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης…
 
"Ξεφτιλισμένοι" όσοι εκμεταλλεύονται τις αυτοκτονίες!

"Οι αυτοκτονίες είναι ένα φαινόμενο το οποίο είναι σύμφυτο, όχι μόνο με την οικονομική κρίση αλλά και με το κλίμα βαθιάς απογοήτευσης που υπάρχει", παρατηρεί ο κ. Βενιζέλος και επισημαίνει: "Αλλά εδώ πρέπει να μη παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων. Να σεβόμαστε την υπαρξιακή κρίση η οποία πρέπει να μας κάνει αντιμέτωπους με το μακρύ ιστορικό χρόνο.

Διότι αν γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης το απονενοημένο υπαρξιακό διάβημα οποιουδήποτε ανθρώπου, τότε είμαστε πια τελείως ξεφτιλισμένοι ως χώρα. Δηλαδή, τότε δεν έχουμε ίχνος πολιτικής αντίστασης. Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε στην κρεατομηχανή μικρών κομματικών σκοπιμοτήτων τα πάντα, την ανθρώπινη ζωή".
 
protothema.gr