Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Οι Έλληνες ζουν την δική τους "Λούφα και Παραλλαγή" (στις ΔΟΥ και στις τράπεζες)

Του Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ

Το πιο στυγνό και ταυτόχρονα άφιλο πρόσωπο του δείχνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα ο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι οι πολίτες σε γενικές γραμμές είναι απέναντι στο κράτος συνεπείς, φροντίζει να τους "σπάσει" τα νεύρα στέλνοντας τους στις ουρές των εφοριών και των τραπεζών.

Η κοινωνία και οι πολίτες βρίσκονται στα "κάγκελα" και αυτό η κυβέρνηση και κυρίως το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να το κατανοήσουν και να το προσμετρήσουν στις ενέργειες και τις αποφάσεις που λαμβάνουν. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται στους πολίτες λες και είναι νεοσύλλεκτοι σε στρατιωτική μονάδα. Εκτός βεβαίως αν ο κ. Στουρνάρας και οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών έχουν κάποια άγνωστα "βίτσια" τα οποία φροντίζουν να "βγάζουν" στον ελληνικό λαό.
Πρέπει εν πάση περιπτώσει να έρθουν πιο κοντά στους πολίτες δίνοντας τους το απαραίτητο "τράτο" να ανταπεξέλθουν στις φορολογικές απαιτήσεις που για τους περισσότερους είναι πλέον δυσβάσταχτες. Επίσης το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να μην ξεχνά ότι οι πολίτες ζουν σε παγωμένα σπίτια. Εκτός βεβαίως στέλνουν τους πολίτες στις εφορίες και τις τράπεζες για να τους "ζεστάνουν".

emea.gr