Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

"Ομοβροντία" νέων πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς!

Το ότι "παίζει" πολύ η Ελλάδα φέτος, έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου δρομολόγηση αεροπλάνων προς την χώρα, σημείο στο οποίο πάντα "πονούσε" ο ελληνικός τουρισμός.
Μετά την ανακοίνωση από την Ryanair της δημιουργίας νέων βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χθες είχαμε πολλά νέα στο κομμάτι αυτό.
Συγκεκριμένα, ακόμη δύο δρομολόγια από και προς τα Χανιά και τη Ρόδο προς Bournemouth στην Μεγάλη Βρετανία και Οσλο στην Νορβηγία ανακοίνωσε η ιρλανδική χαμηλού κόστους εταιρία, ενώ η Easyjet, δεύτερη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ακόμη δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς το αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου.
Επιπροσθέτως, η γερμανική Airberlin ανακοίνωσε και αυτή με την σειρά της ακόμη μια νέα πτήση από την Καλαμάτα προς την Βιέννη. Όσον αφορά στη Ryanair τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 28 Απριλίου και κατά τις εκτιμήσεις της εταιρείας, η νέα γραμμή εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 3.000 επιβάτες ετησίως, ενώ θα οδηγήσει σε 30 νέες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.
Για την easyjet από σήμερα οι θέσεις για τις απαρπάνω πτήσεις είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να κλείσουν εισιτήρια από πολύ νωρίς, επιτυγχανοντάς τους χαμιλότερους δυνατούς ναύλους. Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Απριλίου 2014, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το αεροδρόμιο του Fiumicino, της Ρώμης, με 3 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφος Α319, σε αρχική τιμή μονής μετάβασης 34,99 ευρώ. Επίσης, από τις 17 Ιουνίου 2014, θα υπάρχει σύνδεση του Fiumicino με τη Ρόδο, με 4 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, σε τιμή που ξεκινά από 57.49 ευρώ.

money-tourism.blogspot.gr/