Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Sea Star και πάλι στης Τήλου το λιμάνι!

"Να 'μαστε και πάλι μαζί, λάθος ...και πάλι όρθιοι, γιατί μαζί ήμασταν αδιάλειπτα"...
έγραφε ο Τάσος Αλιφέρης σ’ ένα κείμενο του. Και συνέχιζε:
..."Έχουμε εμπεδώσει και αυτό είναι η δύναμή μας ότι σημασία μεγαλύτερη και από τον προορισμό έχει το ταξίδι μας, σε μία Τήλο γεμάτη νέους με χαμόγελο. Στις δύσκολες στιγμές μας λοιπόν πρέπει να πάρουμε βαθιές ανάσες για να υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας. ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπόν με μια υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα ξαναμείνουμε δεμένοι έστω και αν κάποιος από εμάς δεν είναι όρθιος.
Τα μωρά που γεννιούνται στην Τήλο, πρέπει να ζήσουν στην Τήλο που τους υποσχεθήκαμε πριν γεννηθούν και γι' αυτό ήρθαν. Δεν θα τους απογοητεύσουμε αντίθετα θα επιταχύνουμε και θα πετύχουμε γιατί ο αγώνας μας βασίζεται σε ακατάλυτες πανανθρώπινες αρχές και αξίες και κυρίως γιατί η ευτυχία μας έχει μια προϋπόθεση: ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ."...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν κι έχοντας αυτές τις αρχές βαθιά ριζωμένες μέσα μας, να 'μαστε και πάλι εδώ. Το καμάρι μας, το SEA STAR, είναι εδώ πιο δυνατό από ποτέ. Έχοντας πραγματοποιήσει γενική επισκευή στις μηχανές του, έχοντας ανανεώσει τα φανταχτερά του χρώματα, έχοντας ανακαινίσει τους εσωτερικούς του χώρους είναι πιο έτοιμο από ποτέ να μας ταξιδέψει στο μέλλον που ονειρευτήκαμε, στο μέλλον που μας ανήκει. Είναι έτοιμο να μεταφέρει με ασφάλεια τους χιλιάδες φίλους της Τήλου και της προσπάθειας της. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, πεισμωμένοι και πάνω απ' όλα φύλακες και υπερασπιστές της μεγαλύτερης κατάκτησης μας, του πλοίου μας SEA STAR. Ήρθε η στιγμή να το υποδεχθούμε στο λιμάνι του νησιού μας και μπορούμε πλέον να φωνάξουμε με περηφάνια: "SEA STAR ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ ΤΗΛΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" !

Καλά μας ταξίδια!

www.tilosferries.gr