Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μεταχρονολογημένα πρωταπριλιάτικα αστεία!

Δεν  μου ήρθε κάτι καλύτερο να βάλω  στον τίτλο, για να εκφράσω μερικές μόνο από τις σκέψεις μου για αυτό που συμβαίνει  τον τελευταίο καιρό.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την έντονη  «κινητικότητα»  των διαφόρων κρατικών «λειτουργών» για το νησί μας, με δίκες που έχουν ολοκληρωθεί από καιρό, και υπάρχουν αθωωτικές αποφάσεις για ανοίκειες δαπάνες, παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι δεν  υπάρχει όριο για το πόσα θα δαπανήσει ο Δήμος, και βέβαια ότι δεν λείπει ούτε ένα ευρώ.
Με συνεχείς αρνητικές  προβολές,  για τον δήθεν πιο χρεωμένο Δήμο στην χώρα,  παραβλέποντας πάλι ότι δεν έχει ούτε μια εκκρεμότητα στις δανειακές του υποχρεώσεις, και φυσικά αν ξοδεύαμε μόνο έστω και το 100% των εσόδων μας, τα χρήματα δεν θα έφταναν ούτε για το λογαριασμό της Δ.Ε.Η  για τα φώτα στους δρόμους.  
Και τώρα μας έρχεται και το κερασάκι που λέγεται «Γάμοι Τήλου» που φυσικά αδιαφορούν για το γεγονός ότι θα γίνουμε ρεζίλι σε ολόκληρο τον Κόσμο για τα μυαλά που κουβαλάνε.    
Ο στόχος είναι προφανής, και λέγεται Αλιφέρης, και για να είναι σίγουροι για την συνέχεια στο πλάνο συμπεριέλαβαν και τους  βασικούς του συνεργάτες , αυτό δεν είναι νέο, το νέο στην υπόθεση είναι ότι τα μαχαιρώματα αυτή τη φορά είναι συντροφικά,  και για να μην τους αδικούμε όλους ,είναι πολύ εύκολο ακόμα και μέσα από την  «Γόνιμη Γραμμή», να καταλάβετε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται  και ποιοι κάνουν τους  «Κινέζους»… 
Ας είναι,  όταν θα έρθει η ώρα, θα τους απευθύνουμε και εμείς τον λόγο στα Κινέζικα!

Περαστικά μας…
Akaliptos