Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Πρωταπριλιάτικα νέα... τον Αύγουστο

Όρεξη να έχεις, να διαβάζεις ειδήσεις!

Δύο σκάφη του Λιμενικού στην Τήλο φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα με...κανένα, αφού και εχθές μας βγήκαν άλλοι 44 πρόσφυγες, τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω.

Το πιο κρίσιμο ζήτημα για το οποίο θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να ασχοληθούμε στην Ελλάδα είναι το θέμα των αρμοδιοτήτων. Ο ρόλος που αναλαμβάνει ο καθένας στην δημόσια σκηνή είναι συγκεκριμένος και...
όσο απλό και αν ακούγεται αυτό σπάνια το εφαρμόζουμε, γιαυτό και πλέκουμε τα μπούτια μας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα, και εξηγούμαι: Αντί να μας παρακαλάει ο μητροπολίτης μας για να κάνουμε την δουλειά του τον παρακαλάμε εμείς, εκτός και αν η ελεημοσύνη στον αδύναμο συνάνθρωπο είναι πλέον αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης, και όχι της Εκκλησίας.

Και ανάμεσα σε όλα αυτά έχουμε και τον Κ. Γρηγοράκο, τον αναπληρωτή υπουργό υγείας που θα μας κάνει λέει μια "Task force" στο Αιγαίο που θα...καλύπτει τις ιατρικές μας ανάγκες!Ζήτω!!!
Α, και κάτι άλλο, συζητήθηκε λέει Αύγουστο μήνα, και το θέμα της εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών υγείας στη διάρκεια της θερινής περιόδου, με προοπτική κάλυψης και τη χειμερινή περίοδο, για τα νησιά της άγονης γραμμής.
Και επίσης αποφασίσθηκε λέει η... επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ.

Αχ να 'τανε Θεέ μου καλύτερα Πάσχα, αχ να 'τανε πρωταπριλιά!

Περαστικά μας
Ακάλυπτος