Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Όλη η Ελλάδα σε μια ιστοσελίδα, μας λέει ο ΣΕΤΕ....

Ολη η τουριστική Ελλάδα σε μια ιστοσελίδα! Το www.discovergreece.com, η πιο πλήρης ιστοσελίδα για τον ελληνικό τουρισμό, είναι επισήμως από την Τρίτη στον «αέρα», έχοντας ως κύρια αποστολή να συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Η ιστοσελίδα discovergreece.com αποτελεί ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία της εταιρείας Marketing Greece, την οποία δημιούργησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προκειμένου να ενισχύσει τη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού στις ξένες αγορές.

Μέσω της discovergreece.com οι ξένοι τουρίστες από όλα τα σημεία της γης θα μπορούν πλέον να κάνουν ακόμα και on line - απευθείας κρατήσεις, για όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμούν, έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (για τον προορισμό, τη γαστρονομία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα καταλύματα κ.λπ)...


tanea.gr

Καλή δουλειά, το πρόβλημα είναι πως από τα Δωδεκάνησα έχει μόνο τα εννέα νησιά.
Και αν τώρα ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων αγνοεί τα υπόλοιπα νησιά-προορισμούς φανταστείτε τι κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτό μου θυμίζει την επίσκεψη υπουργού Τουρισμού στην Τήλο πριν από μερικά χρόνια, που να τονίσουμε βέβαια πως ήταν και ο μοναδικός και αυτό τον τιμάει, και έψαχνε λοιπόν να βρει πληροφορίες για την Τήλο πριν έρθει και από τον ΕΟΤ του  έδιναν νούμερα  της προηγούμενης εικοσαετίας. 'Όλα αυτά για να πω πως στην δουλεία έχει ακόμα πολλούς άσχετους που αγνοούν τα βασικά.  

Ακάλυπτος