Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μνημόνιο κατανόησης με τα νησιά

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με μαντήλα (ΦΩΤΟ) Πριν από λίγες ημέρες η υπουργός τουρισμού κ Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην Σαουδική Αραβία για να υπογράψει ένα μνημόνιο κατανόησης για τη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του Τουρισμού. Καλή ιδέα, όπως επίσης καλή ιδέα θα ήταν το υπουργείο τουρισμού, και όχι μόνο, να υπογράψουν ένα αντίστοιχο μνημόνιο κατανόησης για την συνεργασία του κράτους με τα νησιά στον τομέα τουρισμού, και όχι μόνο...

Ίσως τότε να κατανοούσαν επιτέλους πως καταφέρνουν και επιχειρούν με επιτυχία, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα,οι κάτοικοι σε αυτά τα νησιά κάτω από απίστευτες επιχειρηματικές συνθήκες και χωρίς την παραμικρή υποστήριξη.
Καλά, για να μην είμαι και υπερβολικός, με τόση υποστήριξη που κανονικά το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν αρνητικό και όχι θετικό.
Δεν έκανε τον κόπο να αναρωτηθεί ποτέ κανείς; Τι ρωτάω αφού ξέρω...
Ένα...μνημόνιο κατανόησης λοιπόν ίσως να είναι η λύση κυρία Κεφαλογιάννη και λοιποί υπουργοί, για να καταλάβετε πως επιτέλους καταφέρνουμε να αναπτύσσουμε αυτό που εσείς αναφέρετε ως βαριά βιομηχανία της χώρας σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές ούτε εσείς το πιστεύετε.
Κάντε μια βόλτα και από τα μέρη μας, είναι πιο κοντά από την Σαουδική Αραβία, και δεν θα χρειαστείτε και μαντήλα!

Ακάλυπτος