Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Για τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και την αποστολή στο Μαϊάμι...

Δριμύτατες επικρίσεις από την ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.net, για τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και την αποστολή στο Μαϊάμι.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως η ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από 35 άτομα, αριθμός εντυπωσιακά μεγάλος σε σχέση με αποστολές άλλων χωρών. Πέραν τούτου, αρκετά στελέχη διέμεναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, ενώ εκπρόσωποι τοπικού τηλεοπτικού καναλιού, ταξίδεψαν στη Φλόριντα με τη δικαιολογία να καλύψουν τις 28 ώρες στο Μαϊάμι, του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη. Να σημειωθεί πως στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας μόνο η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε υπουργικό επίπεδο, ενώ οι υπόλοιπες χώρες εκπροσωπούνταν από τεχνοκράτες με γνώση των τουριστικών ζητημάτων
Palmos fm


Περίπου 275.000 ευρό το συνολικό κόστος (περίπτερο στην 'Εκθεση, εισιτήρια, διαμονή, διατροφή κ.ά)

Μία εβδομάδα θα μείνει στο Μαϊάμι ο υπουργός Θαλλασίων ΥποΘέσεων Γ. Διαμαντίδης. Τρεις ημέρες Νέα Υόρκη, μία Κόλπος Τάμπα, δύο Μαϊάμι, ο υφυπουργός Πολιτισμού Γ. Νικητιάδης. Υπουργός και υφυπουργός Πολιτισμού πριν την επίσκεψη στις ΗΠΑ, ήταν στο Βερολίνο, όπου συμμετείχαν σε διεθνή τουριστική 'Εκθεση...
Συνολικά 6 οι συνοδοί: Του υπουργού 4, συν σύζυγος και του υφυπουργού 2. Περίπου 25 άτομα στην αποστολή ΕΟΤ, Δήμων και Λιμενικών Αρχών της Ελλάδας.

Παγκόσμια πρωτοτυπία - Οι ίδιοι πάντα 'Ελληνες πολιτικοί, με την ''λαμογίστικη'' νοοτροπία
Στην διεθνή 'Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι, ΜΟΝΟ η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε υπουργικό επίπεδο, με έναν υπουργό (Διαμαντίδης), έναν υφυπουργό (Νικητιάδης), ενώ τελευταία στιγμή ανάβαλε το ταξίδι και ένας άλλος υπουργός (Γερουλάνος). Οι υπόλοιπες -σοβαρές- χώρες έκαναν το αυτονόητο: 'Εστειλαν τεχνοκράτες με γνώση των τουριστικών ζητημάτων και όχι πολιτικάντηδες των λόγων, όπως οι 'Ελληνες, που ''βαφτίζουν'' τον δικό τους προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα, ως προβολή του Τουρισμού της Ελλάδας.

Πως ανέχεται ο πρωθυπουργός αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Kαι...τηλεοπτικό
κανάλι από την Ρόδο, ταξίδεψε στην Φλόριδα, γιά να καλύψει τις 28 ώρες στο Μαϊάμι, του υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού, Γ. Νικητιάδη γιά την έκθεση (εκτός από τον ''προσωπικό του δημοσιογράφο'', που ήταν το ένα από τα δύο μέλη -επίσημα- της αποστολής του).
kalami.net