Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Νευράκια; νευράκια;

ΗλίασηΛοιπόν φίλε, να ηρεμήσουμε λίγο γιατί δεν μας βλέπω καλά, χάλια τα νεύρα μας. 
Για τους πολιτικούς μας τα γράφω αλλά όχι μόνο για αυτούς, όλοι είμαστε λίγο τσιτωμενοι τον τελευταίο καιρό.
Ξέρω, ξέρω, θα μου πεις λίγο οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, λίγο τα οικονομικά μας, λίγο τα δελτία ειδήσεων που σου ανοίγουν την καρδιά δεν θες και πολύ για να τα παίξεις. Και καλά εμείς, αλλά οι πολιτικοί μας;


 Άλλοι είναι τσαντισμένοι γιατί έχασαν την εξουσία και άλλοι είναι τσαντισμένοι γιατί την έχουν.
Από που να ξεκινήσω, από τα νεύρα του Σαμαρά; Που άφησε το κόμμα στον Άδωνη και στον Βορίδη, (ναι, και στον Κυριάκο), η του Βενιζέλου; που έτσι και πάρουν το βλέμμα του από κοντά πρέπει να βάλουν το σήμα του ακατάλληλου στην τηλεόραση γιατί θυμίζει ηθοποιό από ταινία θρίλερ. Η μήπως πάλι του νέου "επαναστάτη" του Λοβέρδου. 
Τελικά μου φαίνεται όλοι αυτοί θα ξεπεράσουν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, σε σαχλαμάρες στην βουλή και την χρυσή αυγή. Όσο για το Ποτάμι, κρίμα γιατί στην αρχή παραλίγο να τους πιστέψω, αλλά και αυτοί βρε παιδί μου νέοι άνθρωποι, νέοι και στην πολιτικοί να χτυπιούνται έτσι...κρίμα. 
Καλά όχι ότι δεν έχει και ο Alexis κάτι αγοράκια και κοριτσάκια που... φτου τους να μην τα ματιάσω. 
Τώρα εντάξει το καταλαβαίνω πως όλο αυτό το σκηνικό είναι στημένο, αλλά τόσα χρόνια στο θέατρο...συγνώμη στην πολιτική, θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτεροι δεν νομίζετε; Δεν νομίζω να μας αξίζει τέτοιο θέαμα, η μήπως τώρα που το καλοσκέφτομαι μας αξίζει. 
Μόνο μια απορία έχω φίλε, για όλους αυτούς, ξέρεις αυτούς που βάζουν πάνω από όλα (και καλά) την Ελλάδα χωρίς να ξεχνούν να τονίσουν βέβαια το μεγάλο "αλλά"... αν λέω, τελικά ο Alexis και ο Gianis δεν τα καταφέρουν, οι υπόλοιποι τι νομίζουν ότι θα βρουν μετά για να παίζουν;


Ακάλυπτος