Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ηρακλής 1908 με τον Ψωμιάδη "αφεντικό"

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν ουσιαστικά για την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στον Ηρακλή και φυσικά το τέλος της για τη Καβάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών (Μάκης Ψωμιάδης-Αντώνης Ρέμος και ο ΓΣ Ηρακλής) είναι οριστική, απομένει απλά να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής των εγγράφων.



Οι συνεργάτες του Μάκη Ψωμιάδη πλέον έχουν επικεντρωθεί στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για την δημιουργία του νέου Ηρακλή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει την επωνυμία "Ηρακλής 1908".
Το σενάριο που κυκλοφορεί αλλά δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη αναφέρει ότι ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική, κάπως έτσι θα διώξει από επάνω του τον βραχνά των χρεών και στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρία με το ΑΦΜ της Καβάλας η οποία θα έχει ασφαλώς το σήμα, το όνομα και την έδρα του Ηρακλή και θα αγωνιστεί στη Σούπερλιγκα.
Αυτό θα σημάνει ασφαλώς το τέλος εποχής για τη Καβάλα. Πάντως, αυτές οι πληροφορίες διαψεύστηκαν από την οικογένεια Ψωμιάδη, ενδεχομένως όμως να πρόκειται περισσότερο για κίνηση τακτικής.




Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (27/06) στη προγραμματισμένη γενική συνέλευση του συλλόγου
sport.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=97992#ixzz1PvnYfmyC