Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

O Ανδρουλάκης προειδοποιεί: «αν δεν μαζέψετε τον Πάγκαλο κανένας δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο»

Αξέχαστες στιγμές στη Βουλή. Ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγακλος πήρε το λόγο για να εξηγήσει τι ακριβώς εννούσε αναφερόμενος σε τανκς στη συνένετυξή του στην El Mundo.
Στην αναφορά για τα τανκς ο κ. Πάγκαλος υπενθύμισε ότι το 2001 σε τρεις ημέρες στο Μπουένος Αιρες σκοτώθηκαν 42 άνθρωποι και πρόσθεσε ανάβοντας νέες φωτιές: «Αυτό είπα. Τώρα, αν αυτό απογοητεύσει τους επενδυτές και δεν απογοητεύει τους επενδυτές η κατάλυση του νόμου και της τάξεως από ανθρώπους που εμπνέονται από συγκεκριμένες πολιτικές γραμμές και κατευθύνσεις καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες αυτό το αφήνω στη συνείδηση αυτών που με κατηγόρησαν». Προηγουμένως ο αντιπρόεδρος είχε επισημάνει πόσο θετικό είναι για τη χώρα το γεγονός ότι του ζητήθηκε συνέντυξη σε μια από τις εφημερίδες που έχουν τόσο μεγάλη κυκλοφορία στο Ισπανόφωνο αναγνωστικό κοινό.
Κατόπιν όλων αυτών, στο καφενείο της Βουλής χτύπησε ο Μίμης Ανδρουλάκης. Ενώ συνομιλούσε με άλλους πέντε συναδέλφους του, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να φωνάζει «αν δεν μαζέψετε τον Πάγκαλο κανένας δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο». Ε, ρε γλέντια!
zoomnews