Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ανδρέας Λοβέρδος: Ναι στο νοσηλευτικό προσωπικό, ναι στην τηλεϊατρική, ναι στον συντονισμό του ΕΚΑΒ....


2010-01-01_loberdos_034
Μιλώντας χθες το βράδυ σε εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ στη Ρόδο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε το στίγμα του για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί απο το υπουργείο του για την Δωδεκάνησο, τη Ρόδο και γενικά το Αιγαίο στο επόμενο διάστημα.
Μίλησε για ρεμούλα στα νοσοκομεία της χώρας που πρέπει να παταχθεί, ανέφερε οτι οι γιατροί που είναι στα νοσοκομεία είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που χρειάζεται- δεν εξαιρείται η Ρόδος- μίλησε για ιατρική παράκρουση ως προς τα φάρμακα και προανήγγειλε την ένταξη στο ΕΣΠΑ των πολυδύναμων περιφερειακών ιατρείων σε Χάλκη, Σύμη, Νίσυρο και Κάσο καθώς και το Νοσοκομείο της Καρπάθου. Λέμε ναι ως υπουργείο σε προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο της Ρόδου, ναι στην τηλεϊατρική και ναι στον συντονισμό του ΕΚΑΒ συνόψισε ο υπουργός τις ιεραρχήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.Μίλησαν οι Γιάννης Μαχαιρίδης, Στάθης Κουσουρνάς, ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Ρουτζιέρης.Ηταν εκεί ο Γιώργος Κασσαρας, ο Τέλης Ηρακλείδης, ο Βασίλης Παπανικόλας, ο Κοσμάς Σφυρίου, ο Μιχάλης Κόκκινος, ο Τάσος Διάκος, ο Λάμπης Πλάτσης,ο Σάκης Στάγκας οι δήμαρχοι Καρπάθου, Χάλκης, λειψών, Λέρου και Καστελορίζου. Στην εκδήλωση ήταν και ο υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ζώτος.
Verena


Αγαπητό Verena, μας ξέχασες, στην εκδήλωση, ήταν και ο Δήμαρχος Τήλου,
πού απο ότι μπορούμε να καταλάβουμε από την φωτογραφία σου, μόνο ως διακοσμητικό φυτό δεν ήταν.
Νομίζω πάντως πως θα ήταν ακόμα πιο ουσιαστικός, αν του ζητούσαν να μιλήσει για την Τηλεϊατρική, αν τους ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα,μια που είναι ο πιο σχετικός από όλους.
Η Τήλος θα μπορούσε να τους δώσει πληροφορίες για τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία μετά απο 15 χρόνια εφαρμογής και λειτουργίας.

 Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε την Αμερική ξανά Κυρίες και Κύριοι σύντροφοι, απλά ελάτε μια βόλτα στην Τήλο!

Akaliptos