Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο συνδυασμός “Τήλος 21ος αιώνας” νικητής των Δημοτικών εκλογών στην Τήλο!

Έκλεισαν οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές εκλογές με την Τήλο πάλι να πρωτοπορεί σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά και να κατεβάζει μόνο ένα συνδυασμό. Το συνδυασμό «Τήλος 21ος αιώνας», τον γνωστό, ξέρετε!
Όπως κι αν το δει κανείς το θέμα παιδιά, είτε του αρέσει είτε... όχι, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα. Ότι η παράταξη που δημιουργήθηκε με αρχηγό τον Τάσο Αλιφέρη, όχι μόνο δεν «έφυγε» μαζί του, αλλά κατάφερε ακόμα και μετά την «απουσία» του να νικήσει τις εκλογές χωρίς καν αντίπαλο. 
Η παράταξη αυτή, λοιπόν, αποφάσισε μετά το επιτυχημένο «crust test» της προηγούμενη διετίας να δώσει το χρίσμα ξανά στην Μαρία Καμμά Αληφέρη. 
Ναι, στη Μαρία που χωρίς καμιά αμφιβολία, κατά την άποψη μου,  ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στις προσδοκίες όσων την επέλεξαν σε αυτόν τον δύσκολο ρόλο, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Και επειδή μας αρέσει ή μας βολεύει να θεωρούμε πολλά πράγματα δεδομένα, σας πληροφορώ πως δεν ήταν καθόλου εύκολο μετά την ξαφνική «αναχώρηση» του Τάσου όχι μόνο να συνεχίσουμε αλλά και να πετύχουμε! Ρίξτε και μια ματιά στα γύρω νησιά να δείτε πώς είναι σήμερα, και θα καταλάβετε τη διαφορά.
Πάντως όσον αφορά την παράταξη που ίδρυσε ο Τάσος, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, εκτός όλων των άλλων, γιατί επέλεγε και επιλέγει επιτυχημένους Δημάρχους, και να μην έχουν καμία αμφιβολία ορισμένοι ότι αυτό θα συνεχίζει να κάνει και στο μέλλον!  
Γιατί αυτή η παράταξη είμαστε εμείς! Εμείς που ενδιαφερόμαστε, ασχολούμαστε, δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε για να είναι η Τήλος αυτό που είναι σήμερα, και είμαι σίγουρος πως αυτή η παράταξη με επικεφαλής τη Μαρία δεν θα αρκεστεί σε αυτό, αλλά θα δουλέψει για να πετύχει ακόμα περισσότερα! 

Καλή δύναμη, Μαρία! 


Ακάλυπτος