Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τι δείχνουν τα κρυφά γκάλοπ της ΝΔ για τις 13 περιφέρειες

Προβάδισμα δίνουν στον Γιάννη Μαχαιρίδη

Στην τελική ευθεία εισέρχονται τα πολιτικά κόμματα εν όψει της διπλής αναμέτρησης του Μαΐου και θεωρείται βέβαιο ότι, μετά και τη μίνι ανάπαυλα των εορτών του Πάσχα, η αντιπαράθεση θα κορυφωθεί τόσο μεταξύ των ηγετών όσο και μεταξύ των υποψηφίων.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση για την αυτοδιοίκηση, στα επιτελεία όλων των κομμάτων φτάνουν κάθε εβδομάδα πλέον αποτελέσματα ερευνών που διεξάγονται σε ολόκληρη την επικράτεια, προκειμένου οι υπεύθυνοι της προεκλογικής καμπάνιας να καθορίσουν (και να μεταβάλουν εάν χρειαστεί) τη στρατηγικής τους.

Σύμφωνα το δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", στις αρχές της εβδομάδας έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου η παρουσίαση των τελευταίων στοιχείων από τις έρευνες που διεξήχθησαν και στις 13 περιφέρειες για λογαριασμό της ΝΔ.

Στο Νότιο Αιγαίο σημαντικά είναι τα ευρήματα για τη «γαλάζια» υποψηφιότητα του κ. Γ. Χατζημάρκου, αλλά εκτιμούν ότι ο κ. Γ. Μαχαιρίδης (ΠΑΣΟΚ) έχει αυτήν την ώρα ένα μικρό προβάδισμα. Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο δικός τους υποψήφιος, κ. Μπενέτος Σπύρου, θα είναι στον 2ο γύρο απέναντι στον νυν περιφερειάρχη.

news.gr