Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το κόκκινο κρασί και η μαύρη σοκολάτα βλάπτουν σοβαρά αυτές τις εκλογές

Διαβάζω πως: Μια ουσία που εμπεριέχεται στα κόκκινα σταφύλια και στο κόκκινο κρασί, καθώς επίσης στη μαύρη σοκολάτα, μεταξύ άλλων τροφών, φαίνεται να επιβραδύνει τη συσσώρευση στον εγκέφαλο του βήτα αμυλοειδούς, πρωτεΐνης που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της νόσου του Αλτσχάιμερ. Ο λόγος για τη ρεσβερατρόλη.


Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση να σας επισημάνω, πως η ρεβερατρόλη δεν βοηθάει καθόλου αυτές τις εκλογές. Το αναφέρω γιατί φαίνεται πως η μόνη ελπίδα των πολιτικών κομμάτων μας, είναι να...πάθουμε Αλτσχάιμερ. Ή τουλάχιστον ακόμα και αν δεν πάθουμε, να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε πάθει. Όλοι οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι, όλων των κομμάτων, μας φέρονται λες και είμαστε "γκαβά", και βάζουν τους πολιτικούς αρχηγούς να επικεντρώνονται μόνο στα "στραβά" των άλλων. Λογικό θα μου πείτε. Λογικό, μόνο στην περίπτωση που έχουμε Αλτσχάιμερ θα σας απαντήσω. Και δυστυχώς για αυτούς, αλλά και για εμάς, δεν έχουμε! Ακόμα... 

Και αφού δεν έχουμε Αλτσχάιμερ λοιπόν ακόμα, τους πληροφορούμε πως ξέρουμε τα "στραβά" όλων, και όσο και αν προσπαθούν, δεν πρόκειται να μας πείσουν πως ο Συριζα πρόλαβε και διέλυσε τη χώρα σε έξι μήνες. Την βρήκε διαλυμένη! Σε αυτήν την χώρα ζούσαμε και εμείς. Όπως επίσης και ο Alexis δεν πρόκειται να μας πείσει πως το μνημόνιο έχει και... καλά. Δεν έχει! Ξέρουμε τι και ποιόν θα ψηφίσουμε και γιατί, όσο και αν προσπαθούν να μας επηρεάσουν, και έχω την βεβαιότητα ότι οι δημοσκοπήσεις θα πέσουν πάλι έξω. Όμως όπως και να έχει, είναι προσβλητικό για μας, να νομίζουν πως "καθαρίζουν" με ένα απλό "κάναμε και λάθη".



Ακάλυπτος