Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε και η Τήλος!

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Τήλου, καθώς έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά η Τήλος κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να βρει λύσεις στα μεταγραφικά και να αποκτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση...

... να τη βοηθήσουν σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και στον Α΄ όμιλο, που αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος. Αποκτήθηκαν ήδη ο μεσοεπιθετικός, Μερκούρης Θεοδώσίου από το Κάστρο, ο Βασιλόπουλος, ο Θάνος Χατζηφούντας από τον ΑΕΡΑ και ο επιθετικός Μάκης Γερογιάννης από τον Ιάλυσο.

Οι δύο πρώτοι θα μένουν και θα προπονούνται στη Ρόδο, αλλά θα ακολουθούν την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, ενώ ο Χατζηφούντας και ο Γερογιάννης θα βρίσκονται άλλοτε στο νησί και άλλοτε στη Ρόδο και θα προπονούνται εκεί όπου βρίσκονται.

Πάντως, τα τέσσερα αυτά νέα πρόσωπα αναμένεται να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Τήλου και να την κάνουν αρκετά ισχυρή, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να αποκτηθούν ένας ακόμη ή δύο ποδοσφαιριστές.

Έγινε τη Δευτέρα η πρώτη!

Τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα της Τήλου, στο γήπεδο του νησιού, υπό τις οδηγίες και πάλι του Γιάννη Μηλιού. Να σημειωθεί ότι δεν αποχώρησε από την ομάδα κανένας από τους περσινούς παίκτες, ενώ δεν έχει προγραμματιστεί κανένα φιλικό, ενδέχεται όμως να γίνει κάποιο στις αρχές του επόμενου μήνα.



gnominews.gr