Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Πατείς με πατώ σε στο αεροδρόμιο

Ούτε καρφίτσα στην κυριολεξία δεν έπεφτε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» που ήταν μέχρι στιγμής το καλύτερο της φετινής τουριστικής σαιζόν, καθώς εκτιμάται ότι συνολικά πέρασαν περίπου 100.000 επιβάτες από τις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεών του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «ΠΡΟΟΔΟΣ» το Σάββατο αφίχθησαν στο αεροδρόμιο 130 αεροσκάφη από διάφορες χώρες του εξωτερικού και την επόμενη μέρα την Κυριακή άλλα 150. Στην κυριολεξία, εκτός αεροδρομίου της Ρόδου και εντός του κτιρίου επικρατούσε το αδιαχώρητο από την παρουσία χιλιάδων επιβατών, όπου είχε πολύ καιρό να παρατηρηθεί τόσο μεγάλη κίνηση επιβατών.
Να σημειωθεί ότι ακόμη και στην πίστα του αεροδρομίου υπήρχε συμφόρηση, αφου τη στιγμή που αναχωρούσε ένα αεροσκάφος τη θέση του καταλάμβανε άλλο. Όπως εκτιμάται το περασμένο Σαββατοκύριακο αφίχθησαν συνολικά στο νησί περισσότεροι από 50.000 τουρίστες και αναχώρησαν άλλοι τόσοι.
Παρά την αυξημένη κίνηση που υπήρξε δεν προκλήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στο αεροδρόμιο και όλοι οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν ομαλά, όπως δήλωσε η αερολιμενάρχης Ξανθή Κριτσινέλια.
Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη κίνηση στο αεροδρόμιο παρατηρείται κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς τις ημέρες αυτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια οι αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν τις πτήσεις τσάρτερ προς τη Ρόδο.

proodos.net