Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Καθημερινά αυξάνονται τα θετικά μηνύματα για την χώρα μας.

Καθημερινά αυξάνονται τα θετικά μηνύματα για την χώρα μας ότι φέτος το καλοκαίρι θα δεχθεί αρκετούς τουρίστες που σκόπευαν να περάσουν τις διακοπές τους σε χώρες της Βορείου Αφρικής, όπως η Αίγυπτος και η Τυνησία. Όμως τα τελευταία γεγονότα φαίνεται πως άλλαξαν τα πλάνα τόσο των τουριστικών πρακτόρων όσο και των τουριστών και από την τάση αυτή επωφελούνται κυρίως οι Βαλεαρίδες Νήσοι στην Ισπανία και η Ελλάδα
Μετά την Ρωσία και το Βέλγιο τώρα φαίνεται πως και η Γερμανία θα “κατηφορίσει” προς την χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές.
Ετήσια αύξηση 20% παρουσιάζουν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα από Βρετανούς τουρίστες, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook.
Οι μαζεμένες αργίες του δεύτερου μισού του Απριλίου στη Βρετανία, λόγω του Πάσχα, του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της αργίας του Μαΐου, έχουν οδηγήσει σε γενική αύξηση των κρατήσεων για διακοπές τη συγκεκριμένη περίοδο κατά 25%.
Οι Βρετανοί θα απολαύσουν οκτώ ημέρες αργίας σε διάστημα 11 ημερών, λόγω του Πάσχα που είναι κοινό φέτος για όλους τους Χριστιανούς στις 24 Απριλίου, του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή 29 Απριλίου, που κηρύχθηκε αργία από τον πρωθυπουργό Κάμερον και της καθιερωμένης αργίας του Μαΐου, την πρώτη Δευτέρα του μήνα.