Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

"Καλώς ήρθατε στην χώρα των ψεκασμένων"

Και από εκεί που όλο τον Αύγουστο ψάχναμε να βρούμε καμιά σοβαρή είδηση, μια που κυβέρνηση και λοιποί κάτοικοι Αθηνών έκαναν διακοπές, η για να ακριβολογούμε ορισμένοι έκαναν διακοπές και οι υπόλοιποι έβλεπαν την θάλασσα μέσω Star και Megga. Δεν πρόλαβε να μπει ο κακόμοιρος ο Σεπτέμβρης και άρχισε ο βομβαρδισμός, λες και όλοι οι ηθοποιοί ήταν έτοιμοι για την παράσταση.


Παιδιά, δεν γίνεται, πρέπει να τρώμε πολύ ψέκασμα, αλλιώς δεν εξηγούνται τα γεγονότα που παρακολουθούμε. Τον Τσίπρα να κάνει βόλτες στο Άγιο Όρος, τον Σαμαρά να τρέχει στην Αμφίπολη ελπίζοντας να βρούμε κάτι σοβαρό εκεί για να ασχοληθούμε τους επόμενους 2-3 μήνες, ( αυτά ήταν από τον Αύγουστο αλλά είναι στην ίδια παράσταση), τον αδελφό του Γιώργου, τον πως τον λένε το συγγραφέα; να μας κάνει κριτική για τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ εν όψη της 3ης Σεπτέμβρη, τον ίδιο των Γιώργο να νομίζει πως κάνει αρχηγική εμφάνιση μαζεύοντας ένα μάτσο χαζούς να του φωνάζουν   «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» και «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά» και αυτόν να απάντα «Έχουμε δουλειά μπροστά μας», και εμένα να αναγκάζομαι να παραδεχθώ πως το καλύτερο σχόλιο μέχρι στιγμής το έκανε ο Άδωνης λέγοντας πως  "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά", φώναζαν οι οπαδοί του ΓΑΠ, του ενός εκ των τριών Αρχηγών που διόρισαν ΕΜΕΝΑ Υφυπουργό".

Μην μου πείτε πως όλο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι σκηνές από μια κακοστημένη παράσταση με τίτλο "Καλώς ήρθατε στην χώρα των ψεκασμένων".

Περαστικά μας (λέμε τώρα)
Ακάλυπτος