Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Επιτέλους, μετά από δεκαετίες ολόκληρες, και μετά από σκληρές και επίπονες προσπάθειες τριών ολόκληρων χρόνων, όλα τα μεγάλα πολιτικά μας κόμματα, και όχι μόνο, τα κατάφεραν!
Από σήμερα, με την επιβολή του + 30% ΦΠΑ, (και όχι την κατάργηση του μειωμένου κλπ, κλπ...,) επιτέλους, εμείς οι πολίτες των Δωδεκανήσων, με πρώτους τους Ροδίτες, είμαστε ίσοι με τους υπόλοιπους Έλληνες!!!

Νιώθοντας πραγματική υπερηφάνεια ως δωδεκανήσιος πολίτης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν, στο να γίνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα...

Πρώτα πρώτα, τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, στη συνέχεια όλους τους δωδεκανήσιους βουλευτές, και αυτούς που ψήφισαν την επιβολή από το 2ο μνημόνιο, που πολύ σωστά παραπονούνται γιατί δεν πρόλαβαν να το επιβάλουν οι ίδιοι, και γιαυτό φαντάζομαι κατηγορούν τους σημερινούς του 3ου, αλλά φυσικά και τους σημερινούς, οι οποίοι πρέπει να ομολογήσω πως είναι πιο αποτελεσματικοί.

Να μην ξεχάσω επίσης να ευχαριστήσω, τους Περιφερειάρχες μας, τους Δημάρχους των μεγάλων νησιών, αλλά και τους φορείς του τόπου, που με δεδομένο ότι είναι και οι ίδιοι κομματικά στελέχη των παραπάνω κομμάτων, εκτός από μερικές λαϊκίστικες αντιδράσεις, και δηλώσεις, φρόντισαν να μην κουράσουν τους κεντρικούς κυβερνήτες μας, πιέζοντας με τίποτα προτάσεις, αντισταθμιστικά οφέλη, νησιωτικώτητα, και άλλες βλακείες ...

Μπράβο! μπράβο σε όλους!



Ακάλυπτος