Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Στο ίδιο έργο θεατές και κομπάρσοι ταυτόχρονα

* Άντε πάλι αρχίσαμε με τις δημοσκοπήσεις. Αυτό που κάθε φορά μας κάνουν τα ίδια και τα ίδια, και οι περισσότεροι από εμάς τα τρώμε, ξανά και ξανά, πρέπει να το προσέξουμε, γιατί αυτά τα παραπανίσια "κιλά" δεν πάνε στο στομάχι, αλλά στο κεφάλι μας.
Για άλλη μια φορά προσπαθούν να το κάνουν "ντέρμπι" ενώ όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε "το παιχνίδι τελειωμένο".

* Κολοτούμπα: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης, δήλωσε στην «Αυγή» (23-8-2015) ότι «η επαναφορά σε εθνικό νόμισμα...

... δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο». Μωρέ τι μας λες, για ένα παραπάνω εργαλείο κάνεις τόση φασαρία;  Και αν και σε εσένα, το Σόι του Μπλε σου πει να βάλεις το εργαλείο σου στο... θα μας πεις τι θα κάνεις; Η μπα!
Μπα, το φαντάστηκα...

* Πολύ γέλιο : Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ζητούν την κατάργηση των μπόνους των 50 εδρών. Εμ βέβαια, όταν έκαναν τον νόμο που να φανταζόντουσαν την κατάντια τους. Αναρωτιέμαι βέβαια και το γιατί, αφού οι δημοσκοπήσεις βλέπουν "ντέρμπι"....

* Υπενθύμιση στο "εσωτερικό": Παιδιά, οι εκλογές αυτές είναι βουλευτικές και όχι δημοτικές, μην μπερδεύεστε. Εκτός, και αν όντος θέλετε να κατεβείτε στις βουλευτικές, γιατί το θεωρείτε πιο πιθανό να πετύχετε κάτι σε αυτές, παρά κάποτε στις Δημοτικές, οπότε συνεχίστε, πλάκα έχετε, έτσι ή αλλιώς...και δεν είστε οι μόνοι.

* Αχ ζωή μου, τόση φασαρία και εσύ, για να κάνεις τελικά δικό σου κόμμα; Είπα και εγώ...

* Προς ολόκληρο το Σόι του Μπλε: Καλά ξεμπερδέματα, τώρα που σας έρχεται ο "ευρωπαϊκός" Γιάνης...



Ακάλυπτος