Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Προεκλογική εκστρατεία...

Έχουμε και τον Τσίπρα να μας ρωτάει κάθε τρεις και λίγο την γνώμη μας λες κι εμείς ξέρουμε τι μας γίνεταιΚαλά παιδιά, δεν υπάρχει λέμε!
Μέχρι στιγμής ο Τσίπρας κάνει την εξυπνότερη προεκλογική εκστρατεία, ίσως και όλων των εποχών στην Ελλάδα. Ποια;
Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείτε, απλά αφήνει τους αντιπάλους του να του μαζεύουν ψήφους!

Η επιτυχία μάλιστα είναι τόσο σίγουρη που αν συνεχίσουν τις κοτσάνες - και σίγουρα θα τις συνεχίσουν- την αυτοδυναμία την έχει στο τσεπάκι του.

Δείτε μερικά παραδείγματα:

1) Tη... διερευνητική εντολή θα την κρατήσουμε τρεις μέρες, (γιατί μάλλον θα είναι και η τελευταία για το κόμμα, και λένε να την χαρούνε λίγο), δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο προς τη... Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον... Μανώλη Γλέζο.

2) Γεωργιάδης  Άδωνης:"Δεσμεύομαι εγώ ως ΝΔ ότι (αν) είμαστε πρώτοι, θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ. (Άντε γελάστε!). Ο Βαρουφάκης θα πάει ειδικό δικαστήριο σίγουρα, 100%".

3) Με «καλό μάτι» βλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου, την πρόσκληση που απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς όλες τις δυνάμεις της σοσιαλοδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή με τους παλιούς συντρόφους.
Το ΚΙΔΗΣΟ του πρώην πρωθυπουργού χαιρετίζει την πρόσκληση, που απηύθυνε προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλοδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. (Αυτό κι αν είναι ανανέωση. Ο Γιωργάκης πίσω... οι τελευταίοι την πόρτααα...)

4) Είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές! (Μην γελάτε)... Πονηρούλης και ψευτράκος ο Τσίπρας. «Η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό. Έχουμε έτοιμα τα ψηφοδέλτια. Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη» (Σταματήστε βρε!) τόνισε ο Βαγγέλης Μειμαράκης τονίζοντας πως «τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες».  (Ε,  τώρα εντάξει, έχετε και δίκιο, δεν μας λυπάται καθόλου ο Βαγγέλας).

5) Ο Θεοδωράκης τον χαβά του ως αυτοπροσκαλούμενος προφήτης: «Δεν θα μετέχω σε μια κυβέρνηση, (λες και τον κάλεσε κανένας), στην οποία ο καθένας θα πάρει 3-4 υπουργεία χωρίς σχέδιο και κεντρική κατεύθυνση»(εμένα). «Ο τόπος έχει ανάγκη από (εμένα) μεγάλες συνεργασίες και μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία»(δηλαδή εμένα).

Με αυτά τα ολίγα παραδείγματα, είμαι σίγουρος πως και μόνο δια της αφαιρέσεως να το δούμε, ο μόνος που μας απομένει είναι.... γι' αυτό σας λέω, έξυπνος ο Alexis!


Ακάλυπτος